Nascut a Terrassa el 28 de febrer de l’any 1982. Al 2007 finalitzo els meus estudis superiors a l’Escola Superior d’Arts Plàstiques Pau Gargallo, de Badalona, adquirint la titulació com Tècnic Superior en Projecció i Direcció d’Obres de Decoració. Posteriorment, realitzo un Master d’Infoarquitectura virtual i modelatge 3D, i un curs de Gestió i direcció d’equips de treball. Actualment, en ple procés d’ampliació de coneixements, per mitja de la llicenciatura en Interiorisme impartida per l’Esdi, escola adscrita a la universitat Ramon Llull. També he realitzat un curs de gestió d’equips de treball i un curs de luminotècnia impartit per el Col·legit de dissenyadors d’interiors de Barcelona.

Al llarg de la meva carrera professional he format part d’alguns despatxos amb un gran potencial, on m’he impregnat de de les seves virtuts per poder aplicar-les per poder al desenvolupament de la meva passió, l’interiorisme.

La meva activitat  professional a girat a l’entorn de la redacció de projectes i direcció d’obres de disseny d’interiors, obres efímeres i disseny de mobiliari.  També a la realització de tasques d’infografia 3D i delineació, donant serveis integrals amb un tractament individualitzat,  per  tal d’assolir les necessitats del client, donant una resposta adequada i satisfactòria.

Anuncis